Accepta ma vagabont – Dani Printul Banatului versuri

Ca toata garda romaneasca vrea sa-mi dea mandat. Asa m-ai cunoscut, accepta-ma vagabond. Nu poti ca sa ma faci un inger dintr-un mafiot. Asa am fost si am sa raman pana mor. Sunt atent la sifoane, lasa prostia. Cui ii convine bine, cui nu, asta e.. (x2)
Nu am cum sa ma schimb, accepta-ma asa. Vor sa ma lege, sa ma vada arestat. Sa-mi disturbe somnul ce-l am langa tine. Asa m-ai cunoscut, accepta ma vagabont. Un general cu stele, Pablo de Bihor. Sa va ingenunchez si sa tremurati. Si cand m-ai cunoscut, m-ai cunoscut pe strada. Cum nu poti dintr-un vultur sa faci porumbel. Versuri Dani Printul Banatului – Accepta ma vagabont
Ne-am certat azi, ne-am certat si ieri
NU pot sa-ti ofer ceea ce-mi ceri. Dar eu dorm cu mana pe un pistol cu gloante. Stiai ca sunt periculos si am impus teama. Cand vine noaptea vrei ca sa te iau-n brate. Nu-mi poti cere caldura cand afara-i iarna. NU am cum sa-mi cer scuze nici daca as vrea. Asa m-ai cunoscut, accepta ma vagabont. Cum nu poti dintr-un vultur sa faci porumbel. N-ai cum sa ma obligi sa port haine de fraierrr. N-ai cum sa ma obligi sa port haine de fraier. Nu poti ca sa ma faci un inger dintr-un mafiot. (x2)
Daca am gresit vreau sa stiti ceva. Nu vreau sa va jignesc, desi meritati. Nu pot sa renunt la viata care o am. Versuri-lyrics.info
La cate am facut poate veni oricine. De cand m-ai cunoscut stiai ca sunt golan.(accepta ma vagabont)
Stiai ca viata mea este una riscanta. Ca la nivelul meu imi permit orice. (x4)
Versuri Dani Printul Banatului
Video vagabont N-ai cum sa ma obligi sa port haine de fraier. Nu poti ca sa ma faci un inger dintr-un mafiot. Cum nu poti dintr-un vultur sa faci porumbel.